Geeft biologie en natuur & gezondheid op het Hoofdvaart College, studeert bij InHolland in Diemen en kan goed koken en schilderen.

“In de afgelopen tijd heb ik lesgegeven aan moeilijke klassen, examenklassen en klassen met meerdere niveaus tijdens de coronapandemie. Ik vond het uiteraard erg spannend en had soms twijfels over mijzelf, maar heb het toch gedaan met veel hulp van lieve collega’s. Waar ik het meest trots op ben is de zelfverzekerdheid die ik ontwikkeld heb in deze periode.

De intervisiebijeenkomsten binnen H2O heb ik altijd erg positief ervaren. Je bent actief bezig met medestudenten en collega’s om gezamenlijk te reflecteren op gebeurtenissen die in de klas hebben plaatsgevonden. Je krijgt ervaringen van medestudenten en collega’s mee, die je zelf ook kan gebruiken in de praktijk.

Op mijn vrije dag word ik liefst wakker met een glimlach. Mediteren en heerlijk ontbijten met vers fruit of een zelfgemaakte smoothie. Een workout of yogasessie, daarna douchen en de hele dag buiten in de natuur zijn.”

 Examentraining, 4e klas vmbo Zorg en Welzijn